Jihad & Islam

Jihad: een bloederig spoor van de Islam


Elk jaar verliezen vele onschuldige Europeanen hun leven door de politiek van open grenzen, die allerhande ons vijandig gezinde vreemdelingen in onze landen brengt. Het meest in het oog springen hierbij natuurlijk de aanslagen gepleegd door islamitische terroristen.

De lijst van gelukte en mislukte aanslagen blijft maar groeien, van Berlijn tot Barcelona, van Stockholm tot Zaventem, van Parijs tot Utrecht. Buiten Europa zijn het er nog veel meer. Het is een dagelijkse stroom van zelfmoordaanslagen, overvallen, en massamoorden. Begin April 2019 stonden er bij Jihad Report al bij meer dan 130 aanslagen met meer dan 330 doden voor het jaar 2019. En het moorden blijft maar doorgaan.

Sinds 2000 zijn er in Europa 678 mensen op beestachtige wijze door islamitische terroristen vermoord, en duizenden bleven achter met ernstige lichamelijke en psychische wonden. U heeft de beelden wel gezien: de 11-jarige Ebba Åkerlund in Stockholm, de 19-jarige Roos Verschuur in Utrecht, en de talloze anderen.

Maar o wee als deze aanslagen daadwerkelijk met de Islam in verbinding worden gebracht! Dan staat het establishment op zijn achterste poten. Een een kijkje in de Koran geeft echter aan dat religieuze terreur vanaf de oorsprong in deze religie is ingebouwd. Verschillende Soera’s die ons worden voorgehouden als tekenen van ‘vrede’ zijn slechts poppenkast.

De beweegreden voor de terreur is overduidelijk: hij is bedoeld om ons te intimideren en ons te onderdrukken. Het gaat erom dat wij ons moeten neerleggen bij een steeds sterker wordende positie van de Islam in ons land (‘islamisering’), wiens tijd nu (weer) gekomen lijkt te zijn. En inderdaad, steeds weer krijgen islamieten hun zin – we zien het bijna elke dag. Hoewel onze politici keer op keer beloven ‘niet voor de terreur te buigen’, is de realiteit het tegendeel. Ongeveer iedereen is doodsbang voor islamitisch geweld. Dus na een aanslag, of berichten over misdaadcijfers of corruptie krijgen we direct erna te horen dat we toch ‘tolerant’ moeten blijven en niet mogen oordelen. Officiële verklaringen door de staatsmedia of politici vermijden zoveel mogelijk islamieten te benoemen als bron van geweld. Zogenaamde ‘haatimams’ die tot geweld tegen ons ‘ongelovige honden’ oproepen wordt geen strobreed in de weg gelegd.

Wat gebeurt er met diegenen die de islam durven te kritiseren? Als een cartoonist Mohammed heeft getekend volgen er rellen, aanslagen en ontelbare doodbedreigingen. Bijna de hele redactie van het blad ‘Charlie Hebdo’ werd uitgemoord. Theo van Gogh werd op straat afgeslacht. Geert Wilders moet 24 uur per dag zwaar bewaakt worden. Maar de reactie van overheidswege is wegkijken, excuseren en stilzwijgen, zinloze ‘stille tochten’ en oproepen om toch vooral niet te veel kritiek te uiten op moslims.

Ondertussen worden onze gevangenissen bevolkt door een buitenproportioneel aantal moslims ( Nederland, Duitsland, Engeland ) en deze gevangenissen zijn favoriete recruteerplaatsen voor verschillende islamitische organisaties. Zo wordt de volgende generatie van terroristen op onze eigen bodem gekweekt. En als ze hier nog niet wonen, dan komen deze jonge mannen, bereid tot geweld, met of zonder vervalste papieren gewoon onze landen binnen als ‘asielzoeker’. Rond een kwart van jonge Franse moslims steunt de terreur. Wereldwijd lijkt de ‘doorsnee’-moslim allerminst op de ‘gematigde’ moslim die ons in de staatsmedia wordt gepresenteerd.

Of dit alles nog niet genoeg is zijn er duidelijke aanwijzingen dat terroristische aanslagen door islamieten, en de islamisering van onze landen in het algemeen, ondersteund worden door een wereldwijd netwerk van steenrijke sjeiks en zelfs staten zoals Turkije, Saoedi-Arabië of Pakistan. De aanslagen op het World Trade Center in New York, die aan duizenden mensen het leven kostten, zijn bijvoorbeeld terug te voeren op Saoedi-Arabië. Maar onze politieke leiders doen niets, uit lafheid en vanwege globalistische politieke spelletjes.

En bij iedere nieuwe aanslag storten media en politici hun krokodillen-tranen, en zeggen versteld te staan “dat zoiets kan gebeuren in Nederland”. Ja, het kan dus ook hier. Het kan gebeuren in uw eigen stad en streek. De islamisering van ons land is een ernstig probleem, maar het grootste probleem is de verraderlijke regentenkliek.

NB. De verwijzing naar informatie op andere websites betekent niet dat wij het in alles met het daar gebodene eens zijn.